Piactér
A fal higiéniája is nagyon fontos!
2023. May 23.
Az egészségügyi intézmények, betegellátók, rendelők, kórházak, továbbá az élelmiszeripari területek belső felújításakor mindig különös figyelemmel kell eljárnunk. Nem szabad a kivitelezést a hagyományos sémák szerint végezni, a már megszokott és sok esetben jól bevált rétegrendekkel dolgoznunk.

Olyan anyagokat kell választanunk, amelyek kifejezetten ezekre a feladatokra lettek fejlesztve és tesztelve.

Ezekben az épületekben nemcsak a járófelületeket, hanem a falakat is tisztítani és fertőtleníteni kell. A hagyományos beltéri falfestékek felülete a mindennapos vegyszeres tisztításnak még rövidtávon sem áll ellen. Sőt! Szépen lassan ledörzsöljük a falról magát a festéket.

A Mapei MAPECOAT ACT SATIN terméke kifejezetten az egészségügyi és élelmiszeripari felületek magas higiéniai elvárásainak megfelelően kialakított professzionális beltéri falfesték.

Nagyon alacsony a szennyeződés-felvétele, jól mosható, kiválóan tisztítható, nem csak vízzel, hanem fertőtlenítőszerrel ellátott elegyekkel történő mindennapos tisztításnak is hosszútávon ellenáll.

A piacon egyedülálló módon, a négy leggyakrabban előforduló baktériumtörzzsel szemben ellenálló, amelyek a következőek:

  • Staphylococcus aureus (gennykeltő baktérium)
  • Escherichia coli (Coli baktérium)
  • MRSA (Húsevő baktérium)
  • Pseudomonas aeruginosa (Tüdőgyulladást okozó baktérium)

A festék felületén ezek a mikroorganizmusok nem képesek megtapadni!

A termék kiváló kiadóssággal és fedőképességgel rendelkezik, ráadásul a Mapei Master Collection színkártyájának 1002 színében elérhető.

Fontos tudni, hogy ez a termék mindenki számára alkalmas, aki szeretne egy kiválóan fedő beltéri festéket, kórokozókkal szembeni kiemelkedő ellenállási képességgel, legyen ez akár egy pékség, cukrászda, gyártóüzem, ápolási otthon, orvosi rendelő, iskola, wellness terület vagy konditerem.

Egyszóval mindenhol, ahol a higiénia kiemelkedően fontos, a Mapei MAPECOAT ACT SATIN beltéri festék a tökéletes választás!

További tájékoztatásért keresse a területileg illetékes Mapei értékesítőt!


 

Király és Király banner 24.03.17-ig3commHajdú László diófa banerAtukavíz1SóstótargFém- ls Faipari SzövetkezetAtukavíz3Med-PlastHotel HunorMizse-PlastKaunisAgroplast kft.Erforg-AimLidraDosanKén Kft.Cad-ServerForest PowerMagyar Kukorica Klub bannerDamisolBorda Gépipari Kft.DigitasGB TradeMg. FalkerGo-Mo Kft.Atukavíz2Berek-VízIsterra
PRINT LAPOK