Aktuális cikkek

A raklapos szállítás specialistája

A Palletways Group, Európa legnagyobb és leggyorsabban fejlődő expressz raklapos áruterítést végző hálózata immáron három éve működik és válik egyre meghatározóbb szereplőjévé a magyarországi piacnak. A hálózat, amely 2018 októberében kezdte meg működését, magyarországi és a Palletways európai célállomásai között kínál raklapos áruszállítási szolgáltatásokat.

A Palletways Magyarországon

A vállalat 13 független magyarországi logisztikai szolgáltató összekapcsolásával építette fel hazai hálózatát. Az azóta eltelt három év fejlődésének köszönhetően ma már 15 fuvarozó vállalkozás alkotta logisztikai hálózat üzemel 16 depóval, valamint egy központi raktárral naponta több mint 700 raklapot szállítva csupán belföldön. A fő elosztó központ a Budapesthez közeli Biatorbágyon kapott helyet, de fontos szerep jut az ország különböző területein elhelyezkedő regionális központoknak is. A vállalat szolgáltatási portfóliójába tartozik az igény szerint 24 vagy 48 órás belföldi disztribúció az ország valamennyi irányítószámára, valamint nemzetközi gyűjtőáru továbbítás 23 európai országba, mindez természetesen teljes körű online nyomon követhetőséggel.

A 2021-es év nem csupán a belföldi, de a nemzetközi bővülésről is szólt. Májustól ugyanis már Szlovákiában is saját hálózattal képviselteti magát a Palletways. A határon átnyúló bővülés előnye, hogy a korábbi 24/48 órás tranzit időt már nem csak belföldön, de a Magyarország és Szlovákia közötti küldemények esetében is biztosítja a Palletways, ami jelenleg egyedülálló a piacon.

A Palletways Európában

A közel 25 éve működő Palletways a legnagyobb raklapos áruterítési szolgáltatásokat kínáló hálózat Európában. A magyarországi hálózat elindítását követően a Palletways Group már 23 európai országban négyszáznál is több helyi raktárt üzemeltet helyi hálózati partnerein keresztül. A 400-at is meghaladó számú regionális partnerhálózati tag együttvéve naponta sok száz ügyfél körülbelül 45 000 raklapjának kiszállítását végzi.

További infomrációk: hu.palletways.com

Hozzászólás a cikkhez