Aktuális cikkek

Német precizitás, magyar kreativitás

MEISER Ferroste-termékeink a mezőgazdaság szolgálatában!

A MEISER Ferroste Kft. a német MEISER vállalatcsoport magyarországi leányvállalataként 1992 óta működik Dunaújvárosban. Folyamatosan fejlődő vállalkozásunk jelenleg 7 640 négyzetméteres gyártó-, raktár- és irodaterülettel rendelkezik. Két fő üzletágunk a járórács- és a lépcsőgyártás. Járórácsból évi 4.000 tonna a termelési kapacitásunk, míg egyeneskarú és spirál lépcsőkből évente 1.000 tonnát állítunk elő.

Mint sok cég az agrárszektor is, mi szintén családi vállalkozásként működünk. A Berényi család tagjai az alapítás óta dolgoznak a cégben, ma már a második generációval. Társaságunk a város közepes nagyságú vállalkozásai közé sorolható, megbízható munkáltatóként 100 munkavállalót foglalkoztatunk. Cégkultúránkra a nyugodt munkahelyi légkör, a közvetlen kapcsolattartás, a munkavállalóinkkal való maximális törődés, valamint a lojalitás és a minőségi munka elismerése jellemző. Aktívan részt veszünk a város társadalmi életében is, a kultúra, a sport, és a szociális szféra területén nyújtott mecenatúra révén.

A gazdaság számos szegmensét szolgáljuk ki gyártmányainkkal. Különböző termékeink az agrárszektorban tevékenykedő felhasználók számára is egyedi, személyre szabott megoldásokat kínálnak. Fő profilunk, az acél járórácsok és lépcsőszerkezetek gyártása mellett kapcsolódó termékek értékesítésével is foglalkozunk. Ismerkedjenek meg néhány termékünkkel azok közül, amelyek az agrárium számára is érdekesek lehetnek.

MEISER-típusú lemezrácsok

Bizonyos felhasználási területeken a nagy áthidalási távolságok miatt a járórácsok alkalmazása nem lehetséges. A MEISER cégcsoport e célból fejlesztette ki a lemezrácsokat. A csúszásmentes felületek biztosítása elsődleges szempont lehet egy mezőgazdasági létesítményben. A lemezrács alkalmazásával a legmagasabb lépésbiztonságot és stabilitást érhetjük el, ugyanakkor termékeink a magas fokú esztétikai követelményeknek is megfelelnek. A MEISER-típusú lemezrácsból készült lépcsőfokok tesztelt csúszásállósága R9-13 osztályba sorolható.

Termékeinket többféle felületi kialakítással és különböző méretekben tudjuk előállítani, akár egyedi igények igény szerint is. Telephelyén új beruházást tervez? Vállaljuk a pódiumok és felületek teljeskörű felosztási tervének elkészítését is. Szabadban történő felhasználásban gondolkodik? Ez sem jelent problémát, hiszen a termékek korrózióvédelmét a tűzihorganyzás biztosítja, így hosszú távon ellenállnak az időjárási hatásoknak.

MEISER-típusú műanyag rácsok

A MEISER GFK-rács végtelenített üvegszál megerősítéssel és műgyantával készített termékünk. A legkülönbözőbb felhasználási területekre fejlesztették, egyszerűen és gyorsan szerelhető, magas fokú terhelhetőséggel rendelkezik. Kiemelkedő tulajdonságai közé tartozik, hogy kis súlyú, ellenáll a korróziónak, a savaknak, lúgoknak, vegyszereknek. Hő és hideg hatására is alakmegtartó, mindkét irányban terhelhető, erős, merev anyag.

Egyaránt alkalmazható járófelületek, pódiumok, lépcsőfokok anyagaként. Felhasználható fedésre, homlokzatok kialakítására, valamint szennyvíztisztításhoz. A MEISER-típusú műanyagrácsok a felhasználási területtől függően kétféle anyagminőségben kaphatók: univerzális, illetve a vegyszerek ellen extrém ellenállóképességgel rendelkező típusként. A felület kialakítása lehet konkáv, kvarchomok szórással ellátott (a magasabb csúszásvédelem érdekében), illetve zárt kialakítású.

A MEISER műanyag járófelületek GFK-járórácsokból és laminált GFK-lapokból állnak. A járórácsok teherhordó szereppel bírnak, míg a laminált lapok a zárt felületet adják. A MEISER biztonsági járófelületek szürke (RAL 7032) színben készülnek, de a megrendelő kérésére a RAL színskála színeivel egyedivé tehetőek. A lépcsőfokok minden oldalon zárt, szemcsével bevont és színezett belépőéllel készülnek, az eltérő színezés munkabiztonsági szempontból lényeges, emellett a megcsúszás ellen is véd.

Acél abroncsszalagok

A jó bornak nem kell cégér – tartja az ismert mondás. Jó hordó viszont annál inkább! A jó hordóhoz pedig a minőségi faanyagon kívül abroncsacélra van szükség. Ezt a termékünket tekercsben vásárolhatják meg. Tartós, erős hordóabroncsaink már számos borászatban bizonyítottak.

Az Önök igényeire szabva!

Válasszák bármely termékünket, mi segítséget nyújtunk a felmérésben, műszaki tanácsadásban, tervezésben, valamint egyes termékeink igény szerinti darabolását és alakra vágását is elvégezzük.

Kapcsolattartónk:
Majorosi Andreas – termékmenedzser
Tel.: +36/25/511-026
E-mail: majorosi.andreas@ferroste.hu
Web: www.jaroracsshop.hu

Hozzászólás a cikkhez