Aktuális cikkek

Irány a román piac – élelmiszeripari beszállítói fórum

Êîíòåéíåð íà êðþêå íà ôîíå íåáà

Magyarország ízei címmel élelmiszeripari beszállítói fórumra invitálják a romániai piacra készülő vagy ott újabb üzleti partnereket kereső magyar cégeket Békéscsabára. Gyártók és forgalmazók kerestetnek!

Conecter SRL ezúton is tisztelettel hívja Önt Békéscsabára, ha vállalkozása ebben az iparágban érintett. A 2020. szeptember 23-án, szerdán 10.00 órakor kezdődő rendezvény keretében a résztvevő magyar élelmiszergyártó és forgalmazó cégek tájékoztatást kaphatnak a romániai piacra lépési, valamint piacbővítési lehetőségekről. A helyszín a Csabai Rendezvénypajta (5600 Békéscsaba, Gyulai út 65./1).

A rendezvényre elsősorban az alábbi árucsoportokat gyártó és forgalmazó vállalatok jelentkezését várják:
• fagyasztott zöldség,
• fagyasztott húsáru (csirke, sertés, marha, kacsa, liba stb.),
• fagylaltgyártó,
• konzervgyártók (zöldségkonzerv, húskonzerv stb.),
• savanyúsággyártók,
• édességgyártók,
• minden élelmiszer, ami a HORECA részére szükséges.

Az Inter Conecter SRL jelentős romániai üzletláncok, kereskedelmi egységek és HORECA vállalkozások számára lát el importőri és disztribútori feladatokat, így sikeres együttműködés esetén a magyar vállalkozásoknak folytonos beszállítási lehetőséget tudnak biztosítani a román piacra.
A résztvevő magyar élelmiszergyártó és forgalmazó cégeknek lehetősége nyílik direkt üzleti tárgyalások lebonyolítására a román partnerrel.

Az üzleti fórumot az érvényben lévő járványügyi szabályozások és a rendezvényekre vonatkozó szakmai ajánlások teljes körű figyelembevételével rendezik meg. Hatósági korlátozások elrendelése esetén a rendezvény online formában valósul meg.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A szervezők kérik, hogy az elektronikus űrlap kitöltésével a részvételi szándékát legkésőbb 2020. szeptember 17-ig jelezni szíveskedjen. A rendezvénnyel kapcsolatban további információ az arad@ced.hu e-mail címen, vagy a +40-729-771-521-es telefonszámon kérhető.

Regisztrációs link: https://elelmiszeripariforum.questionpro.com/

Hozzászólás a cikkhez