Aktuális cikkek

Korszerű energiatakarékosság led világítástechnikával

Innovatív POWER LED rendszerek ipari-, kereskedelmi- és egyéb világítási feladatokra. Az energiahatékonyság, a fény minősége, azonnali megtérülés, a könnyű használat és a gyors telepíthetőség: ezek azok a jellemzők, amik igazán intelligens termékké teszik.

Baromfi, sertés, szarvasmarha telepek világítás korszerűsítése, ammónia ellenálló  PMMA burás, energiatakarékos LED lámpatestekkel, akár saválló lámpaházakkal állunk rendelkezésre.

Ez viszont még nem minden, hiszen raktáron mintegy 25 000 féle árucikket tartunk. Célunk kezdettől fogva az, hogy vállalkozó és viszonteladó partnereink számára a villamos szerelési anyagok, világítástechnikai-, háztartási elektromos cikkek, ventillátorok, klímaberendezések kapumozgatók és egyéb termékek megvásárlását a lehető legversenyképesebb árakon kínáljuk. Készleten nem tartott árukat, megrendelésre – köszönhetően a gyártókkal valamint az importőrökkel a több, mint egy-évtizedes sikeres együttműködésnek – általában 1-2 nap alatt, de akár néhány óra alatt is biztosítani tudjuk. Rendkívül széles beszállító körünknek, jó kapcsolatainknak köszönhetően a piacon fellelhető valamennyi új és régebbi márkájú termék beszerzését rövid határidővel, gyakran még aznap teljesíteni tudjuk.

Megtalálhatóak nálunk továbbá ipari vízmentes elosztószekrények 230V-tól-380V-ig, védelemmel, bármilyen kivitelben.

Társaságunk sikerét bizonyítja, hogy országszerte több mint 600 viszonteladó partnerünk között az üzletág első öt, közismerten a legnagyobb nagykereskedőjének is szállíthatunk.

Szerződött partnereink részére, illetve nagyobb megrendelés esetén ingyenes kiszállítást biztosítunk.

Szívesen látunk és várunk minden kedves érdeklődőt, vásárlót, telefonvonalainkon, email-en, vagy személyesen az üzletekben.

Reméljük felkeltettük érdeklődését és próbára teszi munkatársaink tudását, rátermettségét.

Multi-Will Hungary Kft.
multi-will@multi-will.hu
www.multi-will.hu

Hozzászólás a cikkhez