Aktuális cikkek

Alternatív energiaforrások és korszerű led technológia

Cégünk, a Green Plan Energy Kft. fő profilja az alternatív energiaforrások kiaknázására irányuló berendezések forgalmazása, rendszerek tervezése, gyártása és kivitelezése.

Cégcsoportunk üzletágai mind egymásra épülve, egymást erősítve épültek fel az elmúlt években. A terjeszkedésnek és a fejlesztéseknek hála számtalan beruházást, projektet tudunk a tervezéstől a kivitelezésig önállóan végigvinni. Csapatunk tagjai mind azon dolgoznak, hogy a megrendelőinknek a legmodernebb, legköltséghatékonyabb megoldásokat kínálják.

Cégcsoportunk üzletágai a következők:

Napelemes rendszerek, rendszerelemek, napelem, inverter nagykereskedelem.
Teljes körű felmérés, méretezés, ügyintézés, garancia: legyen szó a háztartási rendszerektől, az akár ipari méretű, több MWp-os napelemes rendszerekig, a cégünk a teljes körű kivitelezést elvégzi.

LED világítástechnikai korszerűsítés, LED fényforrások kis- és nagykereskedelme, ipari és sport létesítmények világítástervezése
LED világítástechnikai korszerűsítés üzletágunk minden felhasználási felületre kínál megoldást. Legyen szó akár irodák, ipari vagy sport létesítmények egyedi világításkorszerűsítéséről, speciális fényt igénylő megoldásokról (pl. állattartó telepek) esetleg vegyszeres hatásnak kitett környezetről. Részletes világítási tervet készítünk, így a megrendelő élethű grafikán láthatja a tervezett végeredményt. Webáruházunkban és üzletünkben lakossági és viszonteladói ügyfeleinket is nagy választékkal várjuk.

LED-SOLAR kandeláberek gyártása, telepítése
LED Solar kandelábereink kitűnő megoldást biztosítanak olyan területekre (pl parkok, játszóterek, kerékpárutak, parkolók stb.) ahol nem biztosított a közvilágítás. Az egyedi fejlesztésű szigetüzemű lámpaoszlopok mind klasszikus mind modern formában elérhetőek.

Acél termékek és csarnok rendszerek gyártása és kivitelezése

Fém szinterező (porfestő) üzem
Az elektrosztatikus porfestés, másnéven a szinterezés által a bevonat tartósabb és ellenállóbb lesz, mint egy oldószeres festéssel kezelt felület, ezen felül környezetbarátabb megoldás is. Az eljárás lényege hogy elektrosztatikusan feltöltik a kezelendő fém felületet, ami ez után a műanyag alapú festéket magához vonzza. A rétegvastagság az elektroszatikus porszórás technikával szabályozható. A keletkezett festékpor nagy része rátapad a felületre, ami így ellenálló és tartós lesz. Porfesthető anyagok: acél, horganyzott acél, alumínium stb.

Hozzászólás a cikkhez