Aktuális cikkek

Talajtisztítás, bozótirtás gyorsan, gazdaságosan

Amikor a fás szárú növényzet olyan mértékben teret hódít, hogy zavarja a művelést, csökkenti a termőterületet, ezáltal a földalapú támogatást, és más egyéb károkat is okoz, akkor Önnek ránk van szüksége!

Társaságunk, a Zúzda Kft. vállalja termőföldek, legelők, gyümölcsösök, erdők, építési és ipari ingatlanok zöld területeinek karbantartását, kezelését, tisztítását.

A mai kornak megfelelő modern eszközökkel, technológiával, nagy teljesítményű gépekkel végezzük a tisztítást, így nincs szükség kézi munkaerőre, buldózerekre, kotrógépekre vagy égetésre! A zúzás során nem marad felhalmozott zöldhulladék a területen, így nem kell gondoskodni az elszállításáról, ezáltal gyorsabb és költséghatékonyabb megoldást kínálunk.

Maximalizálja velünk a földalapú támogatást!

Az általunk alkalmazott eszközökkel, hatékonyan távolítják el a nem kívánt növényzetet a művelt terület széléről, így megoldható a szántóföldek szegélyeiek, a legelőknek, bozótosokokna a tisztítása is.

Az alkalmazott technológiáknak köszönhetően álló fákat (30cm átmérőig), bozótot, ágfát és a lombkoronát egyaránt gépi zúzóhengerrel szánthatóvá zúzzuk, őröljük. A növényzet zúzott formában terül el a föld felszínén, ahol talajtani szempontból további jótékony hatást fejt ki: beépül, javítja a tápanyagtartalmat, vízháztartást, gátolja a föld kiszáradását. Így nem marad semmilyen akadály vagy hulladék, amelynek eltávolítása további beavatkozást igényelne!

A táblaszegélyek folyamatos karbantartása lehetővé teszi a támogatás alá vont terület olyan felmérését, hogy a lehető legnagyobb támogatási összeg legyen elérhető!

Adott a kérdés, hogy mi történik a földben maradt tuskóval?

A fa kivágása után a földben maradt tuskók eltávolítása általában nehezebb feladat, mint maga a favágás. Kézi erővel meglehetősen fárasztó és sok időt vesz igénybe, különböző markoló vagy egyéb nagy gépek alkalmazása pedig egyrészt nem mindig lehetséges a nehéz hozzáférhetőség miatt, másrészt az ilyen típusú gépek óradíja jelentősen megterhelheti a pénztárcát. Mi kétfajta megoldást kínáunk a tuskók eltávolítására:

 • Az önálló robbanómotorral működtetett tuskómaró gépünket, amely kis méreténél fogva alkalmas a szűkösebb munkaterületek megközelítésére, és bármilyen nagyságú csonk szétforgácsolására képes. 
 • Az erdős területek vagy kiöregedett gyümölcsös felszámolása, és a szántóföldek szélének tisztítása esetében a Doppstadt Grizzly DT 32 típusú 320 lóerős géünkkel vesszük kezelésbe az adott területet. Ezzel a technológiával 2,4m széles rotoros zúzóhengerrel a talajszint alatt 25-30cm-rel daraboljuk fel a földben maradt tuskókat, gyökereket. Szántóföldek esetében az így megtisztított területen akár azonnal lehetséges a vetés.

Lehetőség van pászta készítésre is, melynek során csak az ültetési sorban, 70cm szélességben marjuk ki a tuskót a körmös zúzóhenger segítségével.

Kosaras autók, szolgáltatások, járművek

Saját szállító járművel rendelkezünk mely két gépszállítására alkalmas. Gyors, egyszerű, szállítás és kitelepülés. A munkaterületeken egyszerre több eszközzel dolgozzunk, az ország egész területén. Ennek köszönhetően rövidebb idő alatt befejezzük a kivitelezést. Ezáltal a megrendelő előbb tudja művelni, karbantartani a területeit.

Változatos gépparkunk sokoldalú felhasználást tesz lehetővé legyen szó szűkös munkaterületről vagy nehéz terepen megközelíthető helyszínről. 4×4 kerékmeghajtású járműveink rendelkeznek saját daruval, ami még tovább bővíti a felhasználási lehetőségeket! Gépeinken gyakorlott, szakképzett kezelőszemélyzetet alkalmazunk.

Kosaras autóink rendelkeznek a jogszabályban rögzített biztonságtechnikai, személyi emelőgépekre vonatkozó vizsgákkal.

Lehetőséget kínálunk bérleti konstrukcióra (kezelővel együtt), vagy egy konkrét munkafolyamat elvégzésére egyaránt.

Amikor már segítettünk:

 • Gallyazás elektromos vezetékek közelében
 • Veszélyes fák kivágása
 • Világító testek szerelése
 • Reklámtáblák kihelyezése
 • Eltömődött ereszcsatornák  tisztítása
 • Építőipari munkák
 • Fémszerkezet szerelés
 • Filmforgatás, sportesemény közvetítés

Referenciáink között tudhatjuk hosszú évek óta hazánk legnagyobb áramszolgáltatóját, továbbá Erdőgazdaságokat, Nemzeti Parkokat, számos világítástechnikai, építőipari és mezőgazdasági vállalkozást.

Miért válassza Ön is a Zúzda Kft.-t?

 • Mert ahogyan a fenti példák is mutatják, számos probléma megoldására fel vagyunk készülve!
 • Mert több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezünk!
 • Mert minden esetben maximálisan teljesítjük, amit vállalunk.

Amennyiben úgy érzi, hogy szolgáltatásaink bármelyike segítségére lehet a hatékonyabb munkavégzésben, vagy csupán további információt szeretne, keressen bizalommal bennünket:

Zúzda Kft.
zuzdakft@gmail.com
30/890-5063


Hozzászólás a cikkhez