Aktuális cikkek

Védje munkavállalóit a hőségtől!

A nyári mezőgazdasági munkák során tomboló hőséggel mindenkinek megküzd, a földön és gépen dolgozók egyaránt. A hőguta, a napszúrás, az UV-B sugárzás, valós és folyamatos veszély, mely terheli a munkavállalókat. Bizonyított tény, hogy a hőség hatására csökken a reakcióidő, nagyobb a figyelmetlenség, melyek fokozzák a balesetveszélyt. Ezért a hatékony munkavégzés érdekében, mindenképp érdemes hűsítő munkavédelmi eszközökkel ellátni a dolgozókat.

Szerencsére ma már rendkívül széles választék áll rendelkezésre, amik között speciális törölközők, kendők, mellények is megtalálhatók. Ezek létezésről azonban sok munkáltató és munkavállaló sem tud.

Hűsítő munkavédelmi eszközök:

Az egyéni, személyi lehetnek hűtőmellények, csukló hűtők, nyakhűtő palástok, hűtőkendők, melyet nyakba, fej köré vagy csuklóra kötve is használhatunk,

  • HŰTŐ KENDŐ: A hűtőkendők általában apró polymer kristályokat tartalmaznak, amelyek képesek felszívni és tárolni a hideg vizet, és így akár 48 óráig hidegek maradhatnak jég és hűtőszekrény nélkül is.
  • HŰSÍTŐ SISAK PALÁST: Egy-egy hűsítő sisak palást bármilyen munkavédelmi sisakba egyszerűen, tépőzár segítségével felhelyezhető. Ezeknek az előnye, hogy praktikusan a tarkót, nyakat hűti.
  • HŰSÍTŐ TÖRÖLKÖZŐ: A hűsítő törölközők a kendőkhöz hasonlóan működnek, így hosszútávon képesek hűsítő érzést nyújtani, ami roppant hasznos lehet a legnagyobb melegben is.

A MEK Outlet széles választékában kimondottan az agrárium számára talál mindenféle munkakörülményhez és időjárási viszonynak megfelelő munkaruházatot, munkavédelmi lábbeliket, csizmákat és bakancsokat, munkavédelmi kesztyűket, szemüvegeket, valamint fej-, hallás- és látásvédőket. Náluk a minőség kedvező áron érhető el. A webáruházukban megtalálható márkák egytől-egyig a piac kiemelkedői: www.mekoutlet.hu

Hozzászólás a cikkhez