Aktuális cikkek

Szentlőrinci Szántóföldi Gép- és Talajművelési bemutató 2020

Mint ismert, az idei év sajnos új helyzetet teremtett a kiállításszervezők számára, s e miatt teljesen át kellett tervezniünk lehetőségeiket.

Korábban már jeleztük, hogy a Szentlőrinci Gazdanapok sajnálatos módon elmarad, ám a szervezők időközben igyekeztek egy szakmai eseményt előkészíteni, melyet ez úton szeretnénk most figyelmükbe ajánlani.

Az esemény a megszokott gazdanapi programsorozatból kiemelve egy önálló kétnapos szántóföldi gép- és talajművelési bemutató, mely teljesen az agráriumra, azon belül a szántóföldi növénytermesztésre fókuszál.

Mezőgépek és technológiák működés közbeni bemutatásával szeretnék idén is ráirányítani a gazdák figyelmét a mezőgazdasági újításokra, innovációkra.

A program helyszíne Szentlőrinc közvetlen közelében, egy a Gazdanapok vásárterületéhez közeli szántóföld, mely a 6-os útról könnyen megközelíthető lesz.

A rendezvény kapcsán úgy gondolják a szervezők, hogy nem csak a gépek működtetése lehet érdekes, ezért a programot és a területet úgy alakítják ki, hogy kisebb egységstandok és kispavilonos megjelenés is kapcsolódjon hozzá, s természetesen a program időtartama is ehhez igazodik majd.

A dátum augusztus 18.-a és 19.-e, a kétnapos bemutatóra résztvevőként is lehet jelentkezni.

Hozzászólás a cikkhez