Aktuális cikkek

Nyisson a természetre téli kerttel!

Sokszor gondolkozunk azon, hogy a kihasználatlan teraszunkat milyen célokra hasznosíthatnánk. Kellene egy hely, ahol biztonságban átteleltetjük a növényeinket, jó lenne egy új dolgozószoba, nem ártana kibővíteni a nappalit vagy a konyhánknak és étkezőnknek keresünk új helyet? Hasonló a helyzet nyáron is, amikor a lakásunkat, otthonunkat szeretnénk mediterrán hangulattal átitatni. A megoldás a télikert, vagy ha úgy tetszik, a terasz beépítés.

A megfelelő nyílászárók beszerelésével mi szabályozhatjuk, hogy a terasz nyitva a kert része legyen, vagy bezárva egy hőszigetelt, zárt verandává váljon. A hatalmas üvegfelületekkel rendelkező beépített terasz, nagy nyithatósági felületekkel házunk oázisa lehet. Nyerjen még egy szobát, terveztessen télikertet! Eddig leginkább külföldön volt népszerű a télikert, de most már itthon is látják az előnyeit. A télikerttel egy igazán természet közeli élményben lehet része. Nyáron nyitottá, télen zárttá lehet tenni, így az összes évszakban használhatóvá válik. Nyáron véd a hőség ellen, télen ideális nővények átteleltetésére, vagy a megfelelő fűtéssel újabb, világos szobát nyerhet. Nem csak a tér bővül, de a funkciók is, hiszen egy beépített terasz lehet egy privát konditerem, egy alkalmas hely családi összejöveteleknek, vagy egy „kuckó”, ahova szívesen visszavonulunk.

Ha felmerül Önben a gondolat, hogy szeretné beépíteni a teraszát, vagy a háza egy részét, de még nem biztos magában, szóljon nekünk és mi megálmodjuk Önnek!

Partner Doors Kft. több mint 20 éves tapasztalattal rendelkező piacvezető cég Magyarországon. Legyen szó télikertről, elő tetőről, terasz beépítésről, télikert árnyékolásról, mi elkészítjük Önnek! A legkisebbtől a legnagyobb méretig vállalunk beépítést, sőt, még arra is találunk megoldást, amit mások esetleg visszautasítottak. Kreativitásunkkal bármit meg tudunk valósítani.

Ha felfagyott a terasz, vagy jobban beázik egy falrész, nem muszáj a régit helyreállítani, terveztesse újra velünk. A beépített terasz, télikert ellenáll az időjárás viszontagságainak, növeli vele életterét és ingatlanja értékét.

Az ingyenes helyszíni felmérés alkalmával kollégánk gyártási méret pontossággal felméri a leendő télikertjét vagy beépített teraszát és megválaszolja a felmerülő kérdéseket. Előzetes egyeztetés után a terasz beépítéshez szükséges felmérést akár Ausztriában, Szlovákiában is elvégezzük és természetesen Magyarország egész területén! A kivitelezésre sem kell építő brigádot keresnie, hiszen szerelő csapatunk ebben is áll a rendelkezésére. Foglalkozunk még medence fedés, kocsi beálló és előtető építéssel is

Nem ismerünk lehetetlent, vásároljon téli kertet!

További információk:
Partner-Doors Kft.
Telefon: 06/1/287-8100
Bemutató terem: 1205 Budapest, Határ út 83.
E-mail: partnerdoors@gmail.compartner-doors@freemail.hu
Web: www.telikert-gyartas.huwww.telikertet.hu
ISO minősített télikert gyártás: MSZ EN ISO 9001:2015

Hozzászólás a cikkhez