Aktuális cikkek

Tudással tápláljuk növényeit

 Az utóbbi időben tapasztalható egyre változékonyabb éghajlat eredményeként folyamatosan változnak a termelés körülményei is. Egyre több olyan tényezőnek van kitéve a növény, ami jelentősen befolyásolja a betakarított termés mennyiségét és minőségét. Mindezek mellett folyamatosan növekszik és átalakul a fogyasztók elvárása, egyre több tudatos vásárló jelenik meg, egyre magasabbak a piaci igények.

 A mezőgazdasági termelőknek egyáltalán nincs könnyű dolga: meglehetősen nagy kihívás ilyen körülmények között magas minőséget gazdaságosan előállítani.

Ebben a helyzetben az eddigieknél is jobban felértékelődik a szakértelem, a szaktudás, a szakmaiság! Hosszú távon csak azok a gazdálkodók tudnak talpon maradni, akik kiemelkedő minőségű input anyagokkal és magas szintű szakmai tudással termelnek. A Malagrow  a kezdetektől fogva a magas szintű minőségben és szaktudásban hisz,  működésünknek több mint 20 éve ez képezi az egyik alapját.

 A Malagrow mögött olyan világszinten is piacvezető vállalatok kutató-fejlesztő csapatai állnak, ahol a leginnovatívabb eljárásokkal dolgozik számos kutatócsoport azon, hogy folyamatosan a piaci igényeknek leginkább megfelelő, lehető leghatékonyabb termékeket fejlesszék ki. Hiszünk abban, hogy valós hatás csak olyan készítménytől várható el, amely célzottan fejti ki működését. A „mindenre jó” termékek nem feltétlenül tudnak egy-egy, a termelés során felmerülő problémára olyan hatékony megoldást szolgáltatni, mint egy kifejezetten az adott célra kifejlesztett készítmény. Az általunk forgalmazott termékek piacra kerülését több éves, nagyon alaposan alátámasztott, többszörösen igazolt kutató-fejlesztő munka előzi meg, nem pedig egy meglévő készítmény hatását próbáljuk utólagos kutatásokkal igazolni.

 A termékeinkbe fektetett tudás mellett kiemelkedően fontos számunkra munkatársaink szakértelme is, melynek köszönhetően folyamatosan magas szintű szakmai tanácsokkal tudjuk ellátni a termelőket. Szaktanácsadói gárdánk tagjai mind egytőlegyig magasan képzett agrárszakemberek. Sokan közülük maguk is folytatnak termelői tevékenységet, így első kézből ismerik a gazdálkodás során felmerülő nehézségeket, s csak abban az esetben javasolják egy-egy készítmény alkalmazását, ha olyanok a körülmények, hogy ténylegesen valós hatás várható el az adott termék használatától. Kollégáink rendszeres személyes kapcsolatot ápolnak a termelőkkel és viszonteladó partnereinkkel is, bármikor készséggel állnak rendelkezésre akár telefonon is, hogy segíthessenek.

 Az Ön Malagrow szaktanácsadója:

Deme János

Tel.: +36 30 746 6495

Hozzászólás a cikkhez