Keresi a lehetőségét, hogy az új tudást minél hamarabb megszerezze? Szerencsére most könnyű dolga van. A Magro.hu decemberi eseménye igazi szakmai feltöltődést kínál a tavaszi munkálatok megkezdése előtt a 2019. január 17-én a Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Karán.

A 16 szakmai előadáson rengeteg olyan hasznos információ hangzik el, amit tavasztól a technológiákba építve, garantáltan eredményesebben és hatékonyabban lehet majd termelni. Gyakorló szakemberektől megtudhatjuk például, hogy:

• Miért termelnek nyugaton másfélszer annyi kukoricát vagy búzát hektáronként, mint itthon? Hogyan lehet elérni azt a hatékonyságot.

• Hogyan lehet milliók helyett százezrekből precíziós gazdálkodásra képes eszközünk.

• Mi a globális felmelegedés kezelésének 5 módja.

• Hogyan lehet megokosítani egy gazdaságot.

• Mit és mennyit nyer, aki növénykondicionálót használ.

• Hogyan csökkenthetők a kukoricabetakarítás veszteségei.

kép

Az agrárszakma kiváló eladói adnak tanácsokat a korszerűbb és hatékonyabb termesztéshez

A III. KUKORICA és BÚZA Konferenciasorozat a 2 fő szántóföldi növényünk termesztéstechnológiai újdonságait mutatja be a talajelőkészítéstől a betakarításig. Az agrárszakma kiváló eladói adnak tanácsokat a korszerűbb és hatékonyabb termesztéshez, bemutatják a legújabb tudnivalókat, a legfrissebb kutatások eredményeit és gyakorlatba átfordítható információkat.

Részletes szakmai program és jelentkezés az eseményre:

https://www.magro.hu/konferencia

Szervező és helyszínadó partnere:

magro

és

DE