Aktuális cikkek

Új stratégiai partnerünk: a ProjectMine

2017. januárjától a Magyar Mezsgye új tartalmi elemekkel bővíti hasábjait és online tartalmát. Új stratégiai partnerünk a ProjectMine Gazdasági Tanácsadó Kft. (www.projectmine.hu), amely projektfinanszírozási lehetőségek, pályázatok, külső forrás bevonása kapcsán lesz szakértői segítségünk.

A tanácsadó vállalkozás egyik legfontosabb küldetése a mindenkori aktuális forrásokról szóló, hiteles és közérthető tájékoztatás, valamint a források bevonására való felkészítés és projektmenedzselés. Tevékenységük által mind a hazai társfinanszírozott, Európai Uniós és közvetlen brüsszeli támogatási lehetőségek, hitelkonstrukciók és külső források teljes palettája válik elérhetővé.

A vállalkozás 2007 óta hazánk egyik meghatározó projektfinanszírozási, projektmenedzsment tanácsadó cége. Tulajdonosa két fiatal, agilis szakember, akik immáron 14 éve dolgoznak együtt ezen a területen, segítve az egyéni vállalkozókat, KKV-kat, nagyvállalatokat és intézményi non-profit szereplőket is. Mindketten az „Év vállalkozója”-díj tulajdonosai – a hazai vállalkozások fejlesztéséért tett munkájuk alapján, valamint számos szakmai elismerés gazdái. Tagjai több szakmai kerekasztalnak, szakértői csoportnak. A hazai vállalkozások fejlesztése, a vidékfejlesztés, az agrárium és mezőgazdaság mind olyan hívószavak, melyek számukra nemcsak a munkát jelentik, de szívügyük is. Tanácsadó cégük emberléptékű, nem „pályázatgyár” – ahogy magukról vélekednek, mivel nagyon fontosnak tartják minden Ügyféllel a személyes és folyamatos kapcsolatot és együttműködést. Szakmaiságuk abban rejlik, hogy minden lehetőséget körbejárva felkészítik a projektgazdákat a fejlesztésre, s amennyiben külső forrás bevonása történik – legyen az hitel, pályázat – minden részletre ügyelnek a megvalósítás, valamint a fenntartás folyamata alatt. Egyik legfontosabb vezérelvük az, hogy a külső forrás, pályázat akkor ad versenyképességet, ha nemcsak elnyerjük, de meg is tudjuk valósítani a projektet, s mindaz fenntartható lesz. Ügyfeleiket emellett egyéb piaci lehetőségekkel is segítik – piacra jutással, üzleti, pénzügyi tervezéssel, oktatással, projekttervezéssel, s számos vállalkozásfejlesztési szolgáltatással.

Hazai és nemzetközi jelenlétük, valamint több ezer sikeres megvalósított projektjük tapasztalatai alapján osztják meg a jövőben olvasóinkkal javaslataikat, lehetőségeket, szakterületi tanácsadókkal segítve a körültekintő tájékozódást. Mindazok részére, akiket érdekelnek a forráslehetőségek, pályázatok, akik projektek, beruházások előtt állnak, vagy éppen fejlesztést terveznek, külső forrást szeretnének majd bevonni, – számos érdekes információt garantálnak, kellő szakmaisággal, ugyanakkor jól érthető szövegkörnyezetben. Így tehát januártól a ProjectMine Kft. gondozásában – gyakorlatias, és közérthető pályázati és forráshír összefoglalókkal, tanácsadói online kérdezz-felelek rovattal, valamint e tématerületet összefogó szakmai cikkekkel együtt jelenik meg a Magyar Mezsgye.

Hozzászólás a cikkhez