Aktuális cikkek

A megbízható kötőelemgyártó

A Go-Csa-Rolling Kft. egy családi vállalkozás, mely 1991 óta van jelen a hazai és nemzetközi piacon. Harminc éves működése alatt a cég sok egyedi igényt kielégített, nagy tapasztalatot szerzett a kötőelem gyártásban. Megbízható minőségben gyártott termékeink megtalálhatóak a hazai kőolajgyártás és vegyipar szinte minden területén, illetve az ipar számos egyéb szegmenseiben is.

Fő profilunk a különféle szegcsavarok és a hozzájuk tartozó anyák gyártása, mint például nagynyomású vezetékrendszerek és nyomástartó edények kötőelemei. Emellett más, kötőelem és csavar kategóriába tartozó egyéb terméket is gyártunk, kis és közepes szériában.

A cég 2014/68/EU irányelv szerint jóváhagyott megmunkáló tanúsítvánnyal rendelkezik, így termékeik kiváló minőségét garantálni tudják.

Szolgáltatásaik:

  • Forgácsolás
    Darabolás, esztergálás, marás, egyedi és sorozatgyártásban MSZ-EN, DIN és ISO szabványok szerint, vagy egyedi rajz alapján.
  • Menethengerlés
    Vállalják félkész termékek egyedi és szériában történő menethengerlését metrikus, UNC és trapéz menettel.

Anyagminőségek

A termékek gyártását a leggyakrabban előforduló anyagminőségeken kívül egyéb, speciális, hazánkban nehezen beszerezhető alapanyagokból is vállalják.

Leggyakoribb anyagtípusain:

  • Standard szénacélok
  • Melegszilárd acélok
  • Rozsdamentes, saválló, hőálló acélok

További információk:
Go-Csa-Rolling Kft.
www.gocsa.hu
info@gocsa.hu

Hozzászólás a cikkhez