Piactér
30 éves lett a Meta Vasipari Kft. Magyarország egyik piacvezető fémszekrény gyártója
2022. November 30.
A Meta Vasipari Kft. története egészen 1992-ig nyúl vissza, amikor is szövetkezetként kezdte, később pedig 1999-ben Kft.-vé alakult át. 2013-ban megalakult a leányvállalatuk is Romániában. Már kezdetekben is fémszekrények és fémbútorok gyártása volt a fő cél.

Eleinte viszonteladói hálózaton keresztül értékesített a cég, viszont mára már közvetlenül a végfelhasználókhoz juttatja el a termékeit.

A Meta Vasipari Kft. története egészen 1992-ig nyúl vissza, amikor is szövetkezetként kezdte, később pedig 1999-ben Kft.-vé alakult át. 2013-ban megalakult a leányvállalatuk is Romániában. Már kezdetekben is fémszekrények és fémbútorok gyártása volt a fő cél. Eleinte viszonteladói hálózaton keresztül értékesített a cég, viszont mára már közvetlenül a végfelhasználókhoz juttatja el a termékeit.

Nagy hangsúlyt fektetnek a minőségre és lehetőséget nyújtanak egyedi tervezésű fémszekrények gyártására is, így ennek köszönhetően több nagyobb cég is a partnerük köztük a Samsung a Claas a Kite és még sokan mások.

Folyamatos növekedésüknek köszönhetően a cég telephelye is nagy mértékben növekedett, illetve az eszközeik is. Így váltották fel a kezdeti 1 művelet elvégzésére alkalmas présgépeket az NC és CNC vezérlésű stancoló és hajlító gépek. Legújabb beszerzésük egy lézervágóra esett, ami nagy mértékben csökkenti a gyártási időt és lehetőséget nyújt partnereiknek bérgyártásra is.

Termékeiket minden esetben pont-hegesztéssel vagy hegesztéssel állítják össze, biztosítva ezzel a megfelelő stabilitást és a minőséget. A felületet egy tisztítás, foszfátozás és vegyi passziválás után elektrosztatikus porszórás segítségével festik, ami a mai kornak megfelelő és hosszútávon esztétikus felületet biztosít a termékeknek. Saját porszóró üzemükben lehetőség van a színek széles palettáját felhasználva olyan színű termékeket gyártani amilyenek a vevői igényeknek megfelelőek, ezzel is növelve a termékek esztétikai értékét.

Nem csak a helyi civil szervezeteket, de a népi hagyományokat is támogatja a 100% Magyar tulajdonba lévő Meta Vasipari Kft. Amikor erről kérdeztük a céget akkor fontosnak vélte megjegyezni, hogy nem csak a magyar hagyományokat kell megőrizni, hanem az igaz magyar termékek minőségét is, mivel ahogy fogalmazott; Magyarországon is elterjedtek fémszekrények terén az olcsóbb, kevésbé tartósabb export termékek.

Ingyenesen kérhető bemutató autójuk, ezáltal szekrényeiket személyesen is megnézhetik és letesztelhetik. Az alábbi telefonszámon könnyen elérhetőek ezzel kapcsolatban: +36-20-444-8844.

Szlogenük: Fémszekrény közvetlenül gyártótól, magas minőségben, alacsony áron!

További információt a www.metavasipar.hu oldalon talál.

 

Decart PannóniaHotel HunorBonyplastGordius InoxElső BetonDamisolLajtatechCad-ServerCrhysatoxBerek-VízMapeiDinaxIsterraSZTEBorda Gépipari Kft.GB-TradeÚjvári Forgácsolóműhely Kft.Atukavíz Kft.AlpakkaGádorSapiro Transz3commCsermák és TársaOlajütő szövetkezetHunitechPestan/IdomokZambelli
PRINT LAPOK