Piactér
2022 legnagyobb kihívása a cégeknek: energiaköltségek csökkentése
2022. június 14.
Napjainkban nincs olyan cég, akit ne érintene az energiaárak őrületes elszabadulása. A kihívásunk, hogy a nagymértékben megnövekedett rezsiköltségeket kitermeljük. Ebben nyújt most segítséget a Mimiko Kft.!

Minden eddiginél fontosabb, hogy rendszereinket a lehető leggazdaságosabban üzemeltessük. Nemcsak az cégek, hanem a beszállítók és keresik a megoldásokat. Olyan gépeket, berendezéseket fejlesztenek ki, amelyek használatával jelentősen csökkenthetőek, racionalizálhatók az energiafelhasználások.

Az Atlas Copco két olyan fejlesztést dobott piacra, melyek használata nagyban hozzájárul az energiafelhasználás racionalizálásához, illetve csökkentéséhez: Kültéri Akkumulátoros Áramtárolót és elektromos mobil kompresszort!

Hello ZenergiZe!

Az Atlas Copco akkumulátoros energiatárolója új szintre emeli az energiaellátást. Az Atlas Copco mindig is nagy hangsúlyt fektetett az innovációra!

Most a növekvő energia árak valamilyen választ, megoldást kívánnak meg a helyzet kezelésére. Minden eddiginél jobban előtérbe kerültek az alternatív energiák. A napelemes rendszer egyre növekvő népszerűségre tesz szert. Egyre több cég beruház, hogy csökkentse energia felhasználási költségeit.

A napelem által termelt többletenergiát lehetőség van visszatermelni az elektromos hálózatra, melyért az Elektromos Művek csökkentett árat fizet: kb 11 Ft/kWh. A lakosság bruttó 37 Ft/kWh, a cégek 110 kWh díjat fizetnek

De mi történik abban az esetben, amikor nem szeretnénk eladni, hanem el szeretnénk tárolni a megtermelt energiát?

Erre fejlesztette ki cégeknek, megújuló energia létesítmények (napelem park, szélerőművek) számára az Atlas Copco a ZenergiZe kültéri akkumulátoros energiatároló rendszerét.

Az akkumulátoros energiatároló rendszer, más néven “akkumulátor-csomag”, az energiatároló rendszerek egyik fő része, amely elektrokémiai megoldást használ, jelenleg elérhető legmodernebb lítiumos akkumulátorokat. Más szavakkal, az akkumulátor energiatároló rendszere egyszerű módszer az energia megkötésére és tárolására későbbi felhasználásra vagy akár vészhelyzeti áramforrásként történő alkalmazásra.

Könnyű, kompakt. 40 000 üzemóra élettartam normál üzemi körülmények között. Nulla zajkibocsátás, alacsony fenntartási költség: gyakorlatilag nincs szükség karbantartásra!

További információk és videó: https://dieselatlasz.hu/termek/akkumulatros-aramtarolo-zenergize/

Elektronizáció az Építőipari Kisgépeknél? Igen!

Mindinkább megfigyelhető az elektronizáció trendje a járműiparban. Az Atlas Copco is kifejlesztette a mobil elektromos kompresszor családját, mellyel gazdaságos a munkavégzés, ha a munkavégzés helyén elérhető 63A elektromos hálózat: 50% üzemeltetési költség megtakarítás. 2000 üzemóránkénti vagy 2 éves szervizciklus. 5 m3/perc levegőszállítású kompresszornál, évi 500 üzemóra mellett akár 1 millió forint értékű üzemanyagot is spórolhat. Ellenőrizze, hogy mennyit takaríthat meg Elektromos Mobil Kompresszorral, kattintson a kalkulátorra. Nincs emisszió kibocsátás, rendkívül csendes. 

Váltson Ön is elektromos mobil kompresszora, akár részletre, 20 %-os önerővel*.

Ismerje meg Ön is ezt az innovatív, takarékos elektromos mobilkompresszort. Kérje az ingyenes DEMO teszt lehetőségét. További információért kattintson honlapunkra: katt vagy keresse kollégáinkat bizalommal. 

Most egy különleges ajánlattal is készültünk Partnereinknek! Részletekért kattintson IDE!

*A jelen kereskedelmi kommunikációban közölt információ nem minősül ajánlattételnek, kizárólag tájékoztató jellegű és a teljesség igénye nélkül

A Mimiko Kft. az Atlas Copco építőipari kisgépek magyarországi képviselete és hivatalos márkaszervize. Új mobilkompresszorokat kínál garanciával, finanszírozással, valamint alkatrészeket forgalmaz és szervizel! Készletükben megtalálható bevizsgált, szervizelt használt mobilkompresszorok garanciával, akár részletre is!
Látogasson el honlapjukra: dieselatlasz.hu

Orbán KályhaSzalkai és TársaGordius Solution tenderAtukavíz2Cincilla2CincillaFórum Plussz Kft,Hotel Hunor - törölhetőSzamos AblakPályázat Európa Kft.Horváth és HuszárMagyar Kukorica Klub banner - törölhetőHajdú László diófa banner - törölhetőMagyar Pékség Kft.Charlie HűtőFormula GPVC 999 05.02.DerulaAgrologica 04.17.GyümölcsgépSzilágyi HűtőAgro NatúrtápMáté Metál 04.17.Ivóvíz6Atukavíz1 05.01.-igAtukavíz3Agroforte GrainDPMG Zrt.
PRINT LAPOK