Aktuális cikkek

Megoldás a munkaerőhiányra – innovatív berendezésekkel

A munkaerőhiány napról napra nagyobb probléma a gazdák számára, egyrészt mert nincs munkaerő, másrészt mert ha van is, egyre drágább. Innovatív megoldásokkal pótolható az ember, például a GoAgro Kft. termékkínálatával!

Két, gyümölcstermesztéssel foglalkozó családból származó mérnök, Kávássy László és Tarcza Tamás 2018-ban úgy döntött, hogy keres magának olyan technológiákat, amelyekkel növelhető a hatékonyság, gazdaságosabb a termelés, és mindez a legkevesebb emberi munkaerő ráfordítással megoldható.A mind több gondot okozó munkaerőhiány sokak közös problémája, másoknak is segítséget nyújthatnak tehát azok a technológiák, amelyek magyarországi forgalmazását felvállalta a GoAgro Kft.

„A kézimunka igényes folyamatokat gépesítjük, traktorost pedig nem alkalmazunk, Akik a technológiánkat használják, pénzt és időt takarítanak meg!” – vallják a mérnökök, hiszen olyan termékeket forgalmaznak, melyek mind innovációs díjban részesültek.

Ezek egyike az alma, barack, paradicsom, hagyma, burgonya és minden kerek gyümölcs és zöldség osztályozására alkalmas GREEN SORT kompakt válogatógép, amely nagyfelbontású HD kamerával méretre, színre, hibára osztályoz! Kíméletes száraz ládaürítő egységgel felszerelt, amely szállítószalagos  behordással juttatja a gyümölcsöt vagy zöldséget egy kamerás rendszerhez. Az osztályozási beállítások érintőképernyőn történnek, az osztályozott termékek 8 különféle tálcára érkeznek. A tálcák helyére vagy tálcákhoz kihordó szalagok és digitális mérlegek is rendelhetők. A gép vizes ürítő-mosó-szárítóval is rendelhető! Kapacitása: 1,2-2,5 tonna/óra, területigénye: 20-40m2.  Működése egyszerű, karbantartási igénye minimális, ára gazdabarát és szinte mindenki számára megfizethető.

Minőség, innováció, megbízhatóság. E három jelző illik a GoAgro Kft-re.

További innovatív megoldásokért, technológiákért és termékekért látogassanak el a https://www.goagro.hu/ honlapra, ahol megismerhetik például Magyarország első gyümölcsös robottraktorát, emellett videokat is találnak a különböző berendezések működéséről.

GoAgro Kft.
4741 Jánkmajtis, Arany János út 30.
+36-20-556-7703, +36-70-453-4198
goagrokft@gmail.com

Hozzászólás a cikkhez