Aktuális cikkek

Raktársátor a vállalkozása igényeire szabva

Gyors és praktikus, nem mellesleg ár-érték arányban kiemelkedő raktározási megoldás – ez a GEGE raktársátor!

Csapatunk immáron több mint 25 éves piaci tapasztalattal kis-, közepes-, és nagyméretű raktársátrak praktikus és gyors kivitelezését, valamint egyedi lehetőségek megvalósítását kínálja ügyfeleinek.

Tapasztalatunknak és saját innovációinknak köszönhetően képesek vagyunk a raktársátrak tervezési, mérnöki, és telepítési feladatait teljeskörűen ellátni. 

Legyen szó általános vagy teljesen egyedi méretekről, oldalt nyitott vagy zárt kivitelről, GEGE raktársátraink használatával nem csupán rendezett telephelyet teremthet, de megvédheti a tárolásra szoruló termékeket, alkatrészeket és szerszámokat az időjárás viszontagságaitól is.

Képesek vagyunk gépészetileg is kiszolgálni az általunk kínált raktársátrakat [áram, térelválasztás, előtető, led-világítás, betontálca, párazárás, légcsatorna és számos más hasznos kiegészítés] így nem csupán egy sátor, hanem valódi raktár lesz projektünk eredménye.

A GEGE RAKTÁRSÁTOR LEGFONTOSABB ELŐNYEI

  • Sátraink kiváló minőségű európai gyártású, nehezen éghető, feladatspecifikus ponyvákkal készülnek.
  • Ponyvafestéssel könnyedén fellogózhatóak a megrendelő által kívánt cégérrel.
  • Az általunk gyártott raktársátrak fémszerkezete acél, felületkezelése tüzihorganyzott, amely így extra hosszú élettartamot biztosít termékünknek.
  • A mobil vázszerkezetek bármikor össze- illetve szétszerelhetőek.
  • A raktársátrak méretét, bejáratait, belső kialakítását a megrendelői igényeknek megfelelően alakítjuk.
  • Minden sátrunknál „kopoltyú” kialakításokkal gondoskodunk a természetes szellőzésről, amiken keresztül biztosítható a levegőmozgás.
  • A legkisebb kiviteltől [8 x 12 x 3 m] a legnagyobbig [25 x 100 x 6 m] különböző sátorméretekkel állunk rendelkezésre.

GEGE RAKTÁRSÁTRÁT MOST KEDVEZMÉNYESEN SZEREZHETI MEG!

25 év tapasztalatával fejlesztett tartós, tüzihorganyzott acél raktársátrak, vállalkozása igényeire szabva, az ország bármely pontjára! – VÁLASSZON ÖN IS GEGE RAKTÁRSÁTORT!

A számtalan általános, standard sátorméreten kívül egyedi méretű sátrak megvalósítására is lehetőséget kínálunk, de nem riadunk vissza a grandiózus méretű telepítésektől sem, amely megrendeléseket másik ipari üzletágunk szolgál ki, az olaszországi KOPRON termékeivel. Komplex logisztikai szolgáltatásokért látogasson el a logisztikaimegoldasok.hu oldalunkra.

Hozzászólás a cikkhez