Aktuális cikkek

Mezőgazdasági képzések – Az első lépés az önálló vállalkozás felé

Talán nincs is olyan ember a földön, aki ne gondolkodott volna még azon, milyen lehet csak magunktól függeni. Egyedül dönteni, szabadon tervezni a munkaidőnket és a szabadnapjainkat. Az önálló gazdálkodás az egyik legnépszerűbb választás ilyen jellegű vágyaink megvalósításához.

Mindig is népszerűnek számított Magyarországon az önálló megélhetést kínáló mezőgazdaság. Az ehhez kapcsolódó OKJ képzések nemcsak azért olyan keresettek, mert a főleg fiatalok által kedvelt, évekig tartó egyetemi képzéssel ellentétben az elvégzésükkel viszonylag hamar tehetünk szert életképes gyakorlati szaktudásra, de egy ilyen OKJ képzés elvégzése lehet az első lépcsőfok egy saját vállalkozás indításához. Sokakat foglalkoztat a gondolat, milyen lehet önmagunk főnökének lenni és csak magunktól függeni. Egyedül dönteni, mikor és mihez kezdjünk, szabadon tervezni a munkaidőnket és a szabadnapjainkat. Az önálló gazdálkodás az egyik legnépszerűbb választás ilyen jellegű vágyaink megvalósításához.

Hogy megfelelő képzést kapjunk, meg kell találnunk a megfelelő felnőttképzőt. A 2007-ben alapított DEKRA Akademie Kft. mára meghatározó szakképző céggé nőtte ki magát. Ezalatt az idő alatt számos felkészült szakembert és elégedett munkavállalót indított útjára. Tavaly a DEKRA Akademie Kft. országos lefedettségű Szolgáltató Központjai összesen 585 tanfolyamot indítottak, amelyek keretein belül 10,228-an iratkoztak be.

Folyamatosan bővülő képzési palettájukkal nem titkolt céljuk, hogy a vállalati és munkaerő piaci igények alapján országszerte olyan szakmai képzéseket kínáljanak, amelyek a keresett munkakörök betöltéséhez szükséges szakmai tudást és képességet széles körűen szolgálják.

„A legnagyobb siker számunkra, ha minél több felkészült szakembert és elégedett munkavállalót indítunk útjára.”

Nézzen körül a DEKRA Akademie Kft országszerte induló mezőgazdasági tanfolyamai között, és szerezzen versenyképes szakmát!

Hozzászólás a cikkhez