Aktuális cikkek

Világításkorszerűsítés fénycső armatúrákkal

A ledes világításkorszerűsítés egyik fő eleme a korszerűsítési terveknek. Mind ipari, mind otthoni körülmények között egyre többen döntenek a régi, hagyományos fényforrások ledesre való cserélése mellett. Ennek oka a led világítás számos előnye, többek között a jóval kisebb fogyasztás, ami által energiát takaríthatunk meg, a hosszabb élettartam és a jobb minőségű, a szem számára kellemesebb fény. Mint minden más területen, a mezőgazdasági iparág számára is fontos a jó minőségű, kevesebb energiát fogyasztó világítás kiépítése.

Évek óta nagy népszerűségnek örvendő ledes armatúráink nagy szerepet játszanak az ipari területen való korszerűsítésnek (de akár otthoni felhasználásra is kiválóan alkalmasak, például garázsba). A régi, fénycsöves lámpatestek a legegyszerűbben ezekre az armatúrákra cserélhetők le. Armatúráink között megtalálhatóak olyanok, amik integrált led fényforrást tartalmaznak és olyanok is, amikbe igényeinek megfelelő led fénycsövet helyezhet. Ezekben a fényforrás elöregedésekor csak a fénycsövet szükséges cserélni.

Termékeink közül szeretnénk kiemelni HERMETIC fénycső armatúránkat, aminek 120 cm-es, két fénycsöves változata megrendelhető csomagban is a fénycsövekkel együtt. Ezt a terméket nem csak kedvező ára miatt ajánljuk, hanem jó minősége és hosszú élettartalma miatt is. Strapabíró búrája miatt jó szívvel ajánljuk bármilyen mezőgazdasági épületbe. IP65-ös besorolása védelmet nyújt vízsugár, pára és por ellen is.

A Ledlámpaház.hu világítástechnikai kis- és nagykereskedés ami 100%-ban magyar tulajdonú és immár 10 éves múltra tekint vissza. Az elmúlt tíz évben fő célunk az volt, hogy jelenleg több, mint 8.000 termékünk közül mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb ledes fényforrást. Vásárlóinkat az ország egész területén kiszolgáljuk, termékeinket pedig GLS futárszolgálattal szállítjuk házhoz akár ingyen is. Ha Ön is szeretne megbízható helyről minőségi ledes világítást rendelni, keresse fel webáruházunkat és nézzen körül termékeink között!

Hozzászólás a cikkhez