Aktuális cikkek

A falugazdász-irodákban is szigorúbbak a tartózkodási szabályok

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tovább szigorította a személyes ügyfélfogadási szabályokat a falugazdász-irodákban rendkívüli ügyfélfogadási időszak alatt.

Az elmúlt időszakban a magyar kormány több, a személyek érintkezését korlátozó intézkedést rendelt el a koronavírus-járvány miatt. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara március 16-tól a személyes ügyfélfogadásban új ügyfélfogadási rendet vezetett be, és ezt további változtatásokkal egészítette ki, hogy tagjai és munkavállalói egészségét megóvja, valamint a kialakult helyzetben is ki tudja szolgálni tagjai igényeit.

Azért, hogy minimálisra csökkentsék a nagyobb létszámú csoportok kialakulásának lehetőségét a falugazdász-irodákban, kérik tagjaikat, hogy először elektronikus úton, e-mailben, vagy telefonon keresztül keressék az illetékes falugazdászokat. Ekkor a falugazdászok mérlegelik, hogy a továbbiakban szükséges-e személyes ügyintézés vagy az egyéb úton rendezhető-e.

Amennyiben elkerülhetetlen a személyes ügyintézés, erre kizárólag abban az esetben van lehetőség, ha előtte e-mailen vagy telefonon, előre időpontot egyeztetett a falugazdászával! (Központi elérhetőségek: ugyfelszolgalat@nak.hu. Az ügyfélszolgálat ingyenesen hívható száma: +36 80 900 365. 

Kérik tagjaikat, hogy amennyiben személyes ügyintézésre érkeznek, az alábbi szabályokat tartsák be:

  • Csak egészséges ügyfelek léphetnek a helyiségbe!
  • Az irodában egyszerre csak annyi ügyfél tartózkodhat ahány falugazdász ügyfélfogadást tart!
  • Amennyiben kísérővel érkezett, kérjük, a kísérő az irodán kívül várakozzon!
  • A helyiség ajtaját csukják be érkezéskor és távozáskor!
  • A várakozó ügyfeleket megkérjük, az irodán kívül tartózkodjanak!

Hozzászólás a cikkhez