Aktuális cikkek

Hed-Land Bórmix + Hed-Land Alga

A tudás, amely a bórnak – a növények generatív – fejlődésére gyakorolt pozitív hatását bizonyítja, több évtizedre nyúlik vissza.

Következés képen, minden valamire való levéltrágya gyártó palettáján találunk ilyen készítményt. Így, elmondhatjuk, hogy ezen mikroelem piacán is, a bőség zavarával küzdünk.

Hogyan és milyen szempontok alapján lehet ebben az esetben választani, mik a meghatározó kritériumok, a választást befolyásoló tényezők?

Most szeretnék megosztani- a negyven éves gyakorlati tapasztalatom alapján – néhány döntést befolyásoló tényezőt:

  • használhatóság (formuláció, szilárd esetén az oldhatóság, keverhetőség, stb..)
  • hozzáférés (mi kapható a kereskedőnél)
  • szomszédhatás (mit használ a szomszéd)
  • ár/érték arány

Az összehasonlítás teljességének igénye nélkül, elemezzük, hol a helye a HED- LAND Kft. Bórmix + Alga kombinációjának? Van-e különbség a versenytársakhoz hasonlítva és ha van, miben más ez a szer mint a vetélytársai?

A lényeges különbség, a Cég innovációs tevékenységének filozófiájában van.

Ahogy azt már korábban is kifejtettem, a kutatás iránya, a tápelemek – különös tekintettel a mikroelemekre – egymásra gyakorolt kölcsönhatását célozza meg. Ezen belül azokat az összefüggéseket keresik, amik a jobb felvehetőséget, az intenzívebb hasznosulást, a koncentráció növelésével, a gazdaságosabb felhasználást teszik lehetővé. 

A Bórmix is ezen kutatások terméke, mely a 150 g/l Bór tartalma mellett 7,5 g/l Molibdént tartalmaz, ezáltal stimulálva a Bór felvételét, mellette az Északi tengeri Alga, a maga magas koncentrációjú hormon tartalmával, valamint a makróelemek (N; P; K;) auxin, giberelin, citokinin stresszoldó és „ étvágy gerjesztő „ hatásával, egészíti ki a kombinációt, amely 1 l Bórmixet és 2 l Algát tartalmaz.

Összefoglalva az eddig leírtakat, mit is kap a termelő a Hed-Land Kft. által ajánlott Bórmix + Alga kombinációval:

  • magas bórtartalmú molibdénnel stimulált mikroelem levéltrágyát
  • stressz oldására és a növekedés serkentésére alkalmas biostimulátort
  • biztonságos virágzást és hajtásnövekedést, ezáltal magasabb terméseredményt

Ajánlatunk: megfizethető áron, kiemelkedő minőségű, több célt kielégítő, könnyen kezelhető, termék kombináció, XXI. századi színvonalon.

Számoljon! Termék ajánlatunkkal használatával tegye eredményesebbé, és napraforgó termesztését. Csomagban kedvezmény!

Jámbor Zoltán

szaktanácsadó

telefon: 06 30 406 3634

Hozzászólás a cikkhez