Egy új korszak kezdete az FMC-nél | Magyar Mezsgye | magyarmezsgye.hu
Aktuális cikkek

Egy új korszak kezdete az FMC-nél

Az idei év minden értelemben korszakalkotó változás lesz az FMC számára, hiszen a DuPont hatóanyagok, termékek és a kutatás-fejlesztési tevékenységek és vizsgálatok megvásárlásával az FMC egy valódi fejlesztő céggé vált – fogalmazott Kovács Gyula, az FMC-Agro Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.
Ezzel a változással Magyarországon az első 5 meghatározó növényvédelmi cég közé kerültünk.
Az eddigi és az újonnan érkezett portfólióval szinte minden termelt növény legfontosabb szegmensein olyan ajánlatokat kínálunk partnereinknek, amelyek hatékony megoldást nyújthatnak a termelők felmerülő növényvédelmi problémáira.
Az új FMC vállalat elkötelezett a fejlesztés irányába, emberi erőforrásai és költségei jelentős részét erre a területre fordítja. A bevételeinek 8%-át delegáltan erre a területre költi annak érdekében, hogy az elkövetkező években meghatározó új termékekkel állhasson partnerei rendelkezésére. Ennek első lépéseként 2018. tavaszán kerülnek bemutatásra még a DuPont fejlesztés eredményeképp az FMC színeiben bevezetésre kerülő új kalászos gyomirtó szerek (Omnera® LQM™ és Tripali®). Ezzel egyidejűleg az Európai Unió döntésének értelmében a Cheminovától megörökölt FMC kalászos gyomirtó szerek forgalmazását megszüntetjük, így ettől a szezontól teljes mértékben az eredeti szulfonilurea alapú kalászos gyomirtó szerek forgalmazását támogatjuk – mondta az igazgató.
Az FMC nem csak a termékfejlesztés területén erősíti meg erőforrásait, hiszen az eddig csatlakozott munkatársakon felül hamarosan további kollegákkal bővítjük magyarországi csapatunkat a zökkenőmentes termékellátás érdekében. Többek között visszaállítjuk a helyi ügyfélszolgálat működését, ami reményeink szerint jobb és biztosabb termékelérhetőséget tesz lehetővé már 2018-ban is.
Dolgozunk azon, hogy speciális egyedi ajánlatokkal jelenjünk meg a magyar igényeknek megfelelően és bízunk abban, hogy ennek már 2018-ban érezhetik termelő partnereink a kézzelfogható eredményeit.
Tájékoztatjuk partnereinket – folytatta Kovács Gyula –, hogy az újítások mellett a 2018-as szezon egy átmeneti év lesz, az átkerült termékek kiszerelése és címkéje változatlan formában jelenik meg a piacon a hatósági/ engedélyeztetési folyamatok lezárulásáig.
Üzletpolitikánkban a korábbi két cég leghatékonyabb módszereit ötvözve kívánjuk folytatni a munkánkat, hogy az Önök számára biztosítsuk a kiváló szakmai-emberi kapcsolatokat, folyamatos kommunikációt és a jó termékelérhetőséget.
Mindent megteszünk azért, hogy az integráció első évében esetlegesen előforduló nehézségeket, akadályokat minimalizáljuk. Teljes csapatunk nevében kérjük az Önök megértését és támogatását ahhoz, hogy ezt a mindannyiunk számára nehéz átmeneti évet a végén sikerrel zárhassuk – fejezte be a szakember.

Hozzászólás a cikkhez