Aktuális cikkek

Welgro: megbízhatóság és innováció a takarmányszállításban

Welgro már évtizedes tapasztalatokkal gyárt járműveket állati takarmányok, liszt, granulátumok, gabona és porszerű anyagok szállítására. Minden évben mintegy 120 jármű hagyja el a gyárunkat, amelyeket Európa, Közel-Kelet és Afrika országaiba szállítunk. Ázsiában licencünk alapján gyártják silójárműveinket.
Welgro egy jól menő vállalkozás, ahol több, mint 125 alkalmazott dolgozik, és elismerést szerzett a minőség, megbízhatóság valamint az innováció területén. Mostanában épült át a gyár, és a kor követelményeinek megfelelően korszerűsítettük. Új gyártó csarnokokat építettünk, bővítettük az irodákat, amelyek 30.000 m2 területen fekszenek Groenlo-ban. A komplett gyár megfelel a legújabb környezet- és munkavédelmi előírásoknak.
A projektek minden fázisa házon belül valósul meg: a CAD tervezéstől kezdve a festésen, reklámhordozók felragasztásán keresztül a vevőszolgálati tevékenységig. Welgro a partnerek igényeihez illeszkedő terméket ajánl. A speciális vevői igények minden egyes végterméket egyedi gyártásúvá teszik. Welgro minden vevői igényt figyelembe vesz: mint hasznos terhelhetőség, kitárolási teljesítmény, fordulási sugár, manőverezhetőség. Welgro több szabadalommal rendelkezik.

Hazai képviselet: Illés István
Tel.: +36 (30) 546-5774
E-mail: istvanilles48@gmail.com, istvan.illes@welgro.hu

(x)

Hozzászólás a cikkhez