Aktuális cikkek

Második alkalommal kerül megrendezésre a Hungrana Gazdanap

A több mint százéves múlttal rendelkező, szabadegyházi telephelyű kukoricafeldolgozó vállalat a tavalyi, nagysikerű nyitórendezvényt követően idén is megrendezi a Hungrana Gazdanapot, melynek tematikája az áramlás, a fejlődés és megújulás állomásai köré épül, helyszíne pedig ebben az évben is a székesfehérvári MKOSZ Csarnok lesz, 2017. május 10-én.

A tavalyi évben debütált hazánk legnagyobb kukoricafeldolgozója, a Hungrana Kft. első Gazdakonferenciája, melyet nagy érdeklődés övezett a szakma részéről. A rendezvényre meghívott több száz beszállító partner itt ismerkedhetett meg a cég megújult partnerstratégiájával, de számos fontos, szakmai előadás is helyet kapott a programban, valamint lehetőség nyílt a résztvevők számára eszmét cserélni az agrár ágazatot érintő kérdésekben is.
„Büszkék vagyunk arra, hogy kizárólag magyar gazdáktól, magyar termelésű, kiváló minőségű, GMO-mentes kukoricát vásárolunk. Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy közvetlen kapcsolatban legyünk partnereinkkel és folyamatos párbeszédet folytassunk velünk. A Gazdanap erre (is) lehetőséget nyújt amellett, hogy az agrárszektort érintő változásokról, kérdésekről, innovatív megoldásokról szóló szakmai előadásokat biztosít a résztvevőknek.„ – mondja Reng Zoltán, a Hungrana Kft. vezérigazgatója.
A program részeként az agrárszektor neves képviselői tartanak majd szakmai előadásokat, ezt követően a szervezők kerekasztal-beszélgetésre invitálják vendégeiket. A szakmai napon a számos neves meghívott előadó mellett jelen lesz Michelisz Norbert, Európa-kupa és többszörös világbajnoki futamgyőztes autóversenyző, nemzetközileg elismert élsportoló is, aki a kitartásról, elhivatottságról, megújulásról mesél majd az érdeklődőknek.

A programból:
Dr. Gyuricza Csaba főigazgató – Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ
Tikász Ildikó osztályvezető – Agrárgazdasági Kutató Intézet
Bucsi Tamás engedélyeztetési és szolgáltatási menedzser, talajvédelmi szakértő – Timac Agro Kft.
Maróti Miklós ügyvezető – AgroVIR Kft.
Vajda Péter ügyvezető – Phylazonit Kft.
Bűdi Károly tulajdonos – AgriDron Kft.
Reng Zoltán vezérigazgató – Hungrana Kft.
Fisli Csaba alapanyag beszerzés vezető – Hungrana Kft.

www.gazdakonferencia.hu
www.hungrana.hu

E-mail cím:*Hozzászólás a cikkhez