Aktuális cikkek

Biztonságos, Ellenőrzött Magyar – terítéken az élelmiszeripar

Ezzel a címmel tartottak konferenciát a Nyíregyházi Egyetem C. épületében 2016. november 11.-én a szervezők, a PRIMOM Alapítvány és a Nyíregyházi Egyetem.

Az élelmiszeripari szakmai esemény az Nyíregyházi Egyetem őszi, tudományos eredményeit bemutató konferencia folytatásaként, az élelmiszerek egészségmegőrző szerepére, az innovatív fejlesztések gazdasági eredményeire, valamint a hagyományos termékek fenntarthatóságának gyakorlati kérdéseire helyezte a hangsúlyt.

A bemutató helyszíne az egyetem aulája volt, ahol kiállítási standokon mutatkoztak be az élelmiszeripari termékek előállítói, forgalmazói hazánkból, és a határ menti országokból, kóstolással egybekötött termékbemutató, hagyományos megyei ételek kóstoltatása is.

Az esemény végén a kiállítók által felajánlott ajándékcsomagok kisorsolására kerültek.

Hozzászólás a cikkhez